Clash of the (Old Remained) Civilizations

Never, EVER, underestimate the Indians (as in Asia, not Native American!) Brotherhood! So far, they have managed to bring the less-talented Sanjaya to the next phase of American Idol. What can a system do when, like, almost a billion text messages supporting Sanjaya, flood it?

Now, if only a "Girl from Beijing" got a ticket to the singing contest, we'd definitely see a real competition.

Hmmm... the Hoaqiao vs the Ministry of Overseas Indian Affairs? :). Huntington, get your VIP seat, please :D

8 comments:

Dodol Surodol said...

Weeehhh, jagoan gua tuh!

Emang udah ampe babak berapa besar sih? *kayak gini ngaku-ngaku ngejagoin*

yang punya said...

hayahhhh... kalo "jagoan" mah gak mewek, pakkkk... :p

Dodol Surodol said...

Oh ya? Katanya lolos ke babak selanjutnya, kok malah mewek?

yang punya said...

well... what can you do? *sighs* he's a crybaby with a bad hairdo :p.

Dodol Surodol said...

Ah udahlah, kalo gitu nggak gua jagoin lagi mulai sekarang.

Jarene jagoan, ditakoni mewek, huh! X-(

mellyana said...

yup, why oh why. dari awal berharap harap dia tertendang, eh dengan anteng adem ayem bertahan. suaranya gak terlalu jelek jelek amat, tapi nyanyi dan ngomonnya menya menye gitu, not to mention his (absent) sense of style!

btw, aku pikir2 mirip michael jackson ngomong sambil terkantuk kantuk sok manis gitu deh

'ka said...

i guess when it comes to american idols, they're not outsourcing at all he he he he...

yang punya said...

melly: itu pertanyaan sejuta umat. gila deh tuh orang, makin dicela makin berjaya! hmmm... jangan2 karena namanya, kikikikik...

'ka: well, it's supposed to be an outsourcing -- at least it strives to be. only the results are often, well, unexpected :(.